12 Mart 2013 Salı

Evim Şahane Başvuru Formu ve Başvuru Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Eğer işin uzmanı değilseniz, ev dekorasyonu için bir takım bilgilere sahip olmanız gerekli. Bilginiz ve tecrübeniz yoksa ev dekorasyon çalışmalarınızın sonucu hüsranla bitebilir ya da istediğiniz bir eve sahip olamayabilirsiniz.  Ücretsiz bir şekilde oda dekorasyonunuz baştan aşağıya yenilense, ne dersiniz? "Bu mümkün mü?" diye aklınızdan geçiriyorsunuzdur. Evim Şahane programı ile mümkün. Çünkü Evim Şahane programı, hergün bir ev sahibinin beğenmediği odasını yeni baştan dekore ediyor.
evim şahane

Evim Şahane başvuru formu üzerindeki alanları doldurabilir ve Evim Şahane programına başvurabilirsiniz. Unutmayın yalnız, günde binlerce başvuru yapılıyor ve herkes bu şanslı aileler arasında yer alamıyor. Yine de şansınızı denemeye değer. 

Evim Şahane Programı, Kanal D ekranlarında yayınlanmaktadır. Ev dekorasyon ile alakadar olan bu program, hafta içleri saat 14.30'dan sonra ekranlara gelmektedir. Mimar Selim Yuhay ve ekip arkadaşları, ev dekorasyon çalışmalarını yürütmektedir.


Hayır, Evim Şahane ücretsiz. Hem ücretsiz başvuru yapabilirsiniz hem de evinizin baştan aşağıya yenilenmesine hiçbir ücret ödemezsiniz.

Sadece İstanbul mu?

Evet, şuan için sadece İstanbul üzerinden gelen başvurular değerlendirilmekte. Bunun sebebi: alt yapının henüz hazır olmamasıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder