26 Ocak 2013 Cumartesi

2013 Bellona Yatak Odası Model Ve İsimleri

 Yatak odaları beklide günümüzün yarısı duruma göre çeyreğini geçirdiğimiz odalarımızdan biridir.Yeni evlenenler yada evini yenilemek isteyenler seçim yaparken irili ufaklı araştırmalar yaparlar.O kadar çok ve modelin arasından zevkimize yakın yada bire birini bulmak için yoğun bir çaba harcanır.Bu çabaların biride internet üzerinden araştırmadır.Yatak odası seçiminde eğer bellona kalite  tercihlerimiz arasında ise modeli seçmek için ikinci adıma geçiyoruz.Şimdi hep beraber  Bellona Yatak Odası Modellerine kısaca ad ve resim olarak bakalım.İkinci ve daha sonraki yazılarımda modellerin özelikleri hakkında başlıklar altında tek tek sizi bilgilendireceğim..Tabi öncesinde modelimizi belirlemekte fayda var. Aşağıda bellona yatak odası isimlerini kısaca paylaşıyorum.Daha sonrasında modelin resmini görelim.
      Bellona Yatak Odası İsimleri
  • Cordoba      Yatak Odası
  • Canada       Yatak Odası
  • Lifos            Yatak Odası
  • Pera            Yatak Odası
  • Bolivya        Yatak Odası
  • Vivaldi         Yatak Odası
  • İmaj            Yatak Odası
  • Nova          Yatak Odası
  • Modena     Yatak Odası
  • Casalis       Yatak Odası
  • Anatolya    Yatak Odası
  • Victoria      Yatak Odası
  • Monet        Yatak Odası
  • Hanzade    Yatak Odası
  • Anfora       Yatak Odası
  • Monza       Yatak Odası
Yatak Odası isminde belirtildiği gibi sadece yataktan oluşmuyor.Gardırop,Şifonyer,komedin,puf,hatta tuvalet masası ve tuvalet masası aynasından oluşur.O yüzden yatak odası seçerken geniş kapsamlı düşünmek gerekir.Örneğin gardırobun büyüklüğüne  fonksiyon unlarına dikkat etmekte fayda var.
                                                                                  Cordoba Serisi















                                                                                        Canada Serisi
   





                                                                                  Hanzade Serisi  







                     






                                                                       Victoria Serisi

   

25 Ocak 2013 Cuma

2013 Gösterişli Ve Kabarık Nişanlılık Modelleri







Nişan,kına ve düğün vazgeçilmez etkinliklerimizde birisidir.Bütün bu günlerimizde en şık en güzel olmak için büyük bir çaba harcarız.

Nişan töreninin kusursuz olması herkesin ortak temennisidir.Bütün bu yoğun organizasyon içinde en önemli detayda giyineceğimiz kıyafettir.Her şeyden önce nişan kıyafetimizi seçerken ten rengimize uyumunu dikkate almak gerekir.Bu sene genel anlamda canlı renkler moda olduğu için doğal olarak nişan törenlerinde de canlı renkler olacaktır..Ayrıca nişan elbisesi seçimini yaptıktan sonra ufak portföy çantayla tamamlamakta fayda var.
Kabarık nişan elbiselerini salon davetlerinde kullanılmasını tavsiye ederim.Eğer evde aile arasında yapılacaksa tören,elbisenizi sade şık tercih yapınız.




Yandaki model ten rengimize göre rengini değiştirebileceğimiz harika bir model.Sarı rengin verdiği enerji yüksek olduğu için bu renk nişan elbisesi tercihiniz olabilir.Taşlarla şekillenen elbise yine taş rengi(lame)ayakkabı ve portföyle kombilenebilir.













Yandaki model nişan elbisesi için doğru bir tercih olabilir.Aynı model ve kumaşın toz pembe sininde hoş duracağını düşünüyorum.Bir peri kızı gibi görüntüye sahip olan bu model,salon nişan törenleri için öneririm.












Nişan merasimi için uygun olan mor rengi,aynı zamanda gücün rengidir.Kusursuz tasarıma sahip olan bu modeli tercihleriniz arasına koyabilirsiniz.












Yandaki 2 elbisede gerek tasarımı gerek modelleri bakımından nişan kıyafeti için uygun niteliklere sahip.













Yandaki modelde renk ön planda.Dolayısıyla klasik gösterişli ve kabarık olan bu elbiseyle bu detay dışında fazla abartıya yer verilmemiştir.














Yandaki model üstü straplez etek kısmı kabarık modelden oluşmuştur.İki renk karışımı olan bu model görüntüsüyle gözleri kamaştırıyor.

24 Ocak 2013 Perşembe

2013 Gösterişli Kabarık Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçiminiz ister sade ister kabarık olsun,asıl önemli olan prenses gibi görünmektedir.Hangisine karar verirseniz verin ikisinde de başarıya ulaşabilirsiniz.2013 yılında favori olan kabarık modeller bir çok  bayanın tercihleri arasında yer alacağını düşünüyorum.Ayrıca 2013 de en dikkat çeken taşlarla şıklığını birleştirmektir.Yani ben buradayım diyen gelinleri sık sık görecez bu sezon.Düğünlerinde etkileyi görünmek isteyen bayanlar için harika fırsat.


Yandaki gelinlik modeli,Külkedisi ve cindirella gibi masal kahramanlarına bürüneceğiniz bir model.Prenses etekli modelli modelimiz tarlatanla kabartılmıştır.Aslında sade kabarık model de diyebiliriz.Eteğin ucundaki tek bant kalın saten ve aynı kumaşla bel kısmıyla hareketlenmişdir.




Gelinlik seçerken düğün salonuna girerken flaşların patlaması ile başlayan maratonda dans etmek,takı merasimi vb yoğun bir gün geçireceğimiz için hangi modelde tercih yaparsak yapalım sizi hareketlerinizde zorlayamayacak model olması önemlidir.



Yandaki model etek boyu tarlatan (yani eteğin kabarık durmasını sağlayan jüpon benzeri alt etek)yine kullanılmıştır.Ve eteğin arka kısmına hoş aksesuarla tüller tutulmuştur.Üst kısmını isteğinize göre farklı kombin yapabilirsiniz.














Yandaki  2013 tasarımına ait bir modeldir.Etek boyu hassas katlanışlarla hareketlenmiştir.Duvak boyunun uzunluğu ve saçların sade olmasıyla bütünleşen modelimiz gecenin yıldızı olmanızı destekliyor.













Bu modelimizdeki eteğinde ki kabarıklığı veren tarlatan kabarıklığı orta seviyededir.İnce dokunuşlara sahip model profesyonel ellerden çıkmasına dikkat edelim.En ufak terzi hatası modelin özelliğini kaybetmesine sebep olabilir









Gelinlik modelinizi seçerken seçeceğiniz modeli yada kafanızda tasarladığın modeli  terziniz le karşılıklı dialoglarla  fikir alışverişinde bulunun.Unutmayın en iyi tasarımcı modelist bile vücut hatlarınızı sizden iyi bilemez!





Yandaki model hem taşlı hemde kabarık olması nedeniyle 2013 gelinlik modasına örnek teşkil eden bir model.Yani bu gelinlik modeli için tek söyleyeceğim Büyüleyici






Gelinlik seçildikten sonra bir diğer önemli konuda gelinlik altına giyinelecek iç çamaşırı modelidir.Bu özel gecede büyüleyici olmayı kim istemez ki?iç çamaşınızı belirlemeden önce gelinliğinizin hazır olması lazım.Örneğin omuzları açık gelinlik için teddie tipi askısız jartiyer badi kullanmanızı tavsiye ederim





Kabarık gelinlik seçiminde 3 örneğimiz








Ve gösterişli kabarık gelinlik seçerken en çok yapılan hatalardan birisi  gelin saçıdır.eğer saçınızda gelinlik gibi gösterişli olursa gelinliğin bütün özelliği gider.Bu tür gelinlik modelinde saçımızı mümkün olduğu kadar sade yapmalıyız.


Yine eteklerdeki detay mükemmel dokunuşlarla hareketlenen 2 gelinlik.













2013 Vera Wank gelinlik tasarımı.Gelinliğin kumaşıyla kolye  görüntüye sebep olması yaratıcı















Etek ve üst kısmının güzel uyumu olan bu gelinlik modeli tercihlerinizin arasına koymakta fayda var.















Yandaki model üst kısmı düz ve sade etek kısmı ise tavus kuşu görünümü verilerek zarif ama gösterişli şıklık yakalanmıştır.












Gösterişli olan bu model uzun duvağı ve etek boyuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

23 Ocak 2013 Çarşamba

2013 Tesettürlü Sade Nişanlılık Modelleri


Evliliğe ilk adım atılan nişan törenleri için kıyafet seçimi çok önemlidir.Bayanlar nişan kıyafeti konusunda oldukça hassastır.Nişan törenleri gerek aile içinde olsun gerek salonda olsun kıyafet seçimi çok önemlidir.Bu mutlu gününüzde sevdiklerinize Kim güzel görünmek istemezki ?Yazımda size kıyafetleri yorumluyarak paylaşıcam.Önce aile içi nişan törenlerinde tesettürlü bayanların tercih ediceği modellere bakalım.


Gri renk elbise, tesettürlü bayanların yanında dekolte giyinmeyen kapalı bayanlarında tercihi olabilir.Sade şıklığı lame desenli taşlarla hareketlenen elbise ayakkabı konusunda da lame rengini kullanabilir hale dönüştürüyor.















Kırmızı siyah renk kombinin de oluşan elbise,bolero detayı da elbiseyi dahada güzelleştirmiş.Zaten sade şık olan bu elbise tek renk bolero seçimiyle başarılıdır.Ayakkabı seçiminde kırmızı veya siyah tercih edilebilir.
















Genelde nişan törenlerinde tercih edilen renk olan mor bu elbisede şıklıkla birleşmiştir.Üst kısmında siyah dantel detayı güzel düşünülmüş.Etek rengi düz mor tercih edilmesi morun asaletini bir kez daha göstermiştir.Ayakkabı rengi kesinlikle siyah tercih edilmelidir.











Sade nişan törenlerinde harika bir seçim olan bu elbise rengiyle dikkat çekiyor.Kemerdeki detayla hareketlenen elbise pelerin le hareketlenmiş







Şimdi sizin için seçtiğim sade  modelleri görelim.Elbise seçiminde dikkat edeceğimiz kadar ayakkabı seçiminde de aynı özeni vermekte fayda var.Ayrıca eşarp rengi kesinlikle tek renk veya elbisede bulunan ikinci renk olmalıdır.













2013 Sade Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçiminde modeli seçmeden önce sade veya farklı olmasını önceden belirlemeliyiz.Kararımız eğer sade ise bu yazıma ve modellere bakmanızı öneririm.Eğer şıklık ve zerafeti bir araya getirmek istiyorsanız uzun bir elemeden geçmenizi tavsiye ederim.İnce detaylar ve küçük dokunuşlar sizi gecenin prensesi ve kuğu görünümünüze sokmaya neden olur.Öncelikle sade bir seçim güzel bir tercihtir.Ancak gizli şıklık yakalamak zordur.Bunun için sade gelinlikte en ince detay bile çok önemlidir.2013 yılında gelinlikte  favori olan sadelik inanılmaz modellere imza atmıştır.Şimdi sade gelinliklerimizi açıklamalarla görelim. Gelinlik sade olmasında  beyaz olması iyi bir ikili oluşturur.Çünkü beyaz saflığın rengidir.






Yanda gördümüz model 2013 model gelinlik modelleri arasında favoriniz olacak bir model.Saç ve makyaj da son derece sade olan bu model görüntüsüyle sizi elit bir havaya sokuyor.Özelikle boyun detayı gelinliğin sade havasını narin dokunuşlarla hareketlendiriyor.












Bu modelimizde yarım kol detayı ve eldiveniyle dikkat çekiyor..Kol detayı tülden olan model yine aynı tülde
eldivenle bütünleşmiş.Sade makyaj ve saç modelimizi
tamamlamış.














Bu model omuzda kollara sade tülden yapılarak bolero havası yaratmıştır.Kollara doğru sade tül eldivenin tülünde ki detayla hareketlenmiştir.
















Düz straplez olan göğüs dekolteli model,Göğüs kısmında tek omuza olan bölgeye doğru helen tarzıyla hareket verilmiştir.Ayrıca göğüs altında bulunan tülle de bütünleşmiştir.













Tamamen düz olan bu model sonbahar ve kış düğünlerinde tercih edilebilir.yarım kol ceket farklı olan modeliyle dikkat çekiyor.















Bu modelde soğuk havalardaki ve dekolteden hoşlanmayan bayanların tercihi olabilir.Göğüs kısmından kollara olan yere kadar modelli tüllerle hareket kazanmıştır.






Şimdi size sade modellerde oluşan koleksiyon sunmak istiyorum.Seçimlerinize yardımcı olacak modellere bakalım..






21 Ocak 2013 Pazartesi

Geometrik Göz Makyajı





 2013 sezonunda öne çıkan bu stil makyaj aslında,


     cesur bayanlar için harika bir şans.
     Klasik tarzından ödün vermeyen bayanlar
     bu makyaj stiline pek sempatiyle baktığı
     söylenemez.Özellikle gece veya özel
     günlerde önerilen geometrik stil makyajı
      her iki gruba da hitap edebilir.
     Doğru ellerde yapılan makyajınız sizi
     gecenin en şıkı yapabilir.  


   Eyeliner sezonda ön planda.Hatta eyeliner sürme çeşileri bile var.

  • Kare eyeliner
  • klasik kedi bakışları
  • minimal çizgiler
  • modern kedi çizgiler 
  • sıra dışı çizgiler     
                                                           
Son zamanlarda karşımıza çok çıkan bu göz makyajını bir çok ünlü sanatçımızda görüyoruz. Örneğin O ses Türkiye yarışmasında hadise.


 Kare eyeliner:




Sürerken kare şeklini verdiğimiz bu model gündüz  hafif sürülerek yapılarak kullanılabilir.Gece ve özel günlerde renk koyu tonlarda sürülebilir.






Klasik kedi bakışları                


Eyeliner kullanılması zor bir makyaj aletidir.Normalde kullanılması el becerisi isteyen eyeliner kullanımı,bu modelde profesyonel ellerde yapılmasını öneririz.






Minimal çizgiler


Naturel ,soft olan bu modeli  gündüz yapılmasını tercih etmeliyiz.Minimalin sözlük anlamı en az,en sadedir
Ancak bu makyaj stili sadeliği ve farklılığı bir araya
getirmektir.








Sıra dışı çizgiler