20 Ocak 2013 Pazar

2013 Sonbahar-Kış Erkek Gömlek Modelleri

Erkek gömlekleri erkekler için günlük hayatın bir parçasıdır.Giyim olarak fazla seçenekleri olmayan erkekler için gömlek önemli bir aksesuardır.
Erkek gömleğinde bu sene en çok dikkat çeken renk mavi ,bordo,uçuk pembe'dir.Şimdi bu renkleri taşıyan gömlekleri görelim.

                                     
                                         
                                     






                                                                SPOR MODELLER
2013 sezonunda spor gömlekler  kollarını katlanabilir özelliği olma sebebiyle hem kış hemde yazın kullanılabilir.Spor giyinmeyi seven beyler ekose yada kalın çizgili renkli modelleri  tercih edicekler.












AVVA  2013 gömlek koleksiyonundan güzel bir model.Kollardan katlanabilme özelliğiyle hem yaz hemde kışın kullanabilir.










Gömlek seçimi yaparken moda olan renklerin dışında teninize de uygun renk seçimi de önemlidir.şimdi dilerseniz hangi renk tene hangi renk yakışır bilgilenelim.Eğer ten renginiz esmer ise koyu renk gömlek önerilmez.Gömlek seçiminizi mavi,bordo,limon sarısı gibi ten renginizi boğmayacak renkleri tercih etmelisiniz.
Eğer ten renginiz kumral sa seçiminiz yeşil ve mavidir.Siyah ve beyazdan uzak durulmalıdır.Bu iki renk dışında krem ve kahve tonlarını tercih etmelidirler.Eğer sarışınsanız enerjinizi yükseltmek için lacivert,yeşil,mavi,kırmızı ve beyaz renk gömlekleri tercih etmelisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder