25 Ocak 2013 Cuma

2013 Gösterişli Ve Kabarık Nişanlılık Modelleri







Nişan,kına ve düğün vazgeçilmez etkinliklerimizde birisidir.Bütün bu günlerimizde en şık en güzel olmak için büyük bir çaba harcarız.

Nişan töreninin kusursuz olması herkesin ortak temennisidir.Bütün bu yoğun organizasyon içinde en önemli detayda giyineceğimiz kıyafettir.Her şeyden önce nişan kıyafetimizi seçerken ten rengimize uyumunu dikkate almak gerekir.Bu sene genel anlamda canlı renkler moda olduğu için doğal olarak nişan törenlerinde de canlı renkler olacaktır..Ayrıca nişan elbisesi seçimini yaptıktan sonra ufak portföy çantayla tamamlamakta fayda var.
Kabarık nişan elbiselerini salon davetlerinde kullanılmasını tavsiye ederim.Eğer evde aile arasında yapılacaksa tören,elbisenizi sade şık tercih yapınız.




Yandaki model ten rengimize göre rengini değiştirebileceğimiz harika bir model.Sarı rengin verdiği enerji yüksek olduğu için bu renk nişan elbisesi tercihiniz olabilir.Taşlarla şekillenen elbise yine taş rengi(lame)ayakkabı ve portföyle kombilenebilir.













Yandaki model nişan elbisesi için doğru bir tercih olabilir.Aynı model ve kumaşın toz pembe sininde hoş duracağını düşünüyorum.Bir peri kızı gibi görüntüye sahip olan bu model,salon nişan törenleri için öneririm.












Nişan merasimi için uygun olan mor rengi,aynı zamanda gücün rengidir.Kusursuz tasarıma sahip olan bu modeli tercihleriniz arasına koyabilirsiniz.












Yandaki 2 elbisede gerek tasarımı gerek modelleri bakımından nişan kıyafeti için uygun niteliklere sahip.













Yandaki modelde renk ön planda.Dolayısıyla klasik gösterişli ve kabarık olan bu elbiseyle bu detay dışında fazla abartıya yer verilmemiştir.














Yandaki model üstü straplez etek kısmı kabarık modelden oluşmuştur.İki renk karışımı olan bu model görüntüsüyle gözleri kamaştırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder