23 Ocak 2013 Çarşamba

2013 Sade Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçiminde modeli seçmeden önce sade veya farklı olmasını önceden belirlemeliyiz.Kararımız eğer sade ise bu yazıma ve modellere bakmanızı öneririm.Eğer şıklık ve zerafeti bir araya getirmek istiyorsanız uzun bir elemeden geçmenizi tavsiye ederim.İnce detaylar ve küçük dokunuşlar sizi gecenin prensesi ve kuğu görünümünüze sokmaya neden olur.Öncelikle sade bir seçim güzel bir tercihtir.Ancak gizli şıklık yakalamak zordur.Bunun için sade gelinlikte en ince detay bile çok önemlidir.2013 yılında gelinlikte  favori olan sadelik inanılmaz modellere imza atmıştır.Şimdi sade gelinliklerimizi açıklamalarla görelim. Gelinlik sade olmasında  beyaz olması iyi bir ikili oluşturur.Çünkü beyaz saflığın rengidir.






Yanda gördümüz model 2013 model gelinlik modelleri arasında favoriniz olacak bir model.Saç ve makyaj da son derece sade olan bu model görüntüsüyle sizi elit bir havaya sokuyor.Özelikle boyun detayı gelinliğin sade havasını narin dokunuşlarla hareketlendiriyor.












Bu modelimizde yarım kol detayı ve eldiveniyle dikkat çekiyor..Kol detayı tülden olan model yine aynı tülde
eldivenle bütünleşmiş.Sade makyaj ve saç modelimizi
tamamlamış.














Bu model omuzda kollara sade tülden yapılarak bolero havası yaratmıştır.Kollara doğru sade tül eldivenin tülünde ki detayla hareketlenmiştir.
















Düz straplez olan göğüs dekolteli model,Göğüs kısmında tek omuza olan bölgeye doğru helen tarzıyla hareket verilmiştir.Ayrıca göğüs altında bulunan tülle de bütünleşmiştir.













Tamamen düz olan bu model sonbahar ve kış düğünlerinde tercih edilebilir.yarım kol ceket farklı olan modeliyle dikkat çekiyor.















Bu modelde soğuk havalardaki ve dekolteden hoşlanmayan bayanların tercihi olabilir.Göğüs kısmından kollara olan yere kadar modelli tüllerle hareket kazanmıştır.






Şimdi size sade modellerde oluşan koleksiyon sunmak istiyorum.Seçimlerinize yardımcı olacak modellere bakalım..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder