24 Ocak 2013 Perşembe

2013 Gösterişli Kabarık Gelinlik Modelleri

Gelinlik seçiminiz ister sade ister kabarık olsun,asıl önemli olan prenses gibi görünmektedir.Hangisine karar verirseniz verin ikisinde de başarıya ulaşabilirsiniz.2013 yılında favori olan kabarık modeller bir çok  bayanın tercihleri arasında yer alacağını düşünüyorum.Ayrıca 2013 de en dikkat çeken taşlarla şıklığını birleştirmektir.Yani ben buradayım diyen gelinleri sık sık görecez bu sezon.Düğünlerinde etkileyi görünmek isteyen bayanlar için harika fırsat.


Yandaki gelinlik modeli,Külkedisi ve cindirella gibi masal kahramanlarına bürüneceğiniz bir model.Prenses etekli modelli modelimiz tarlatanla kabartılmıştır.Aslında sade kabarık model de diyebiliriz.Eteğin ucundaki tek bant kalın saten ve aynı kumaşla bel kısmıyla hareketlenmişdir.




Gelinlik seçerken düğün salonuna girerken flaşların patlaması ile başlayan maratonda dans etmek,takı merasimi vb yoğun bir gün geçireceğimiz için hangi modelde tercih yaparsak yapalım sizi hareketlerinizde zorlayamayacak model olması önemlidir.



Yandaki model etek boyu tarlatan (yani eteğin kabarık durmasını sağlayan jüpon benzeri alt etek)yine kullanılmıştır.Ve eteğin arka kısmına hoş aksesuarla tüller tutulmuştur.Üst kısmını isteğinize göre farklı kombin yapabilirsiniz.














Yandaki  2013 tasarımına ait bir modeldir.Etek boyu hassas katlanışlarla hareketlenmiştir.Duvak boyunun uzunluğu ve saçların sade olmasıyla bütünleşen modelimiz gecenin yıldızı olmanızı destekliyor.













Bu modelimizdeki eteğinde ki kabarıklığı veren tarlatan kabarıklığı orta seviyededir.İnce dokunuşlara sahip model profesyonel ellerden çıkmasına dikkat edelim.En ufak terzi hatası modelin özelliğini kaybetmesine sebep olabilir









Gelinlik modelinizi seçerken seçeceğiniz modeli yada kafanızda tasarladığın modeli  terziniz le karşılıklı dialoglarla  fikir alışverişinde bulunun.Unutmayın en iyi tasarımcı modelist bile vücut hatlarınızı sizden iyi bilemez!





Yandaki model hem taşlı hemde kabarık olması nedeniyle 2013 gelinlik modasına örnek teşkil eden bir model.Yani bu gelinlik modeli için tek söyleyeceğim Büyüleyici






Gelinlik seçildikten sonra bir diğer önemli konuda gelinlik altına giyinelecek iç çamaşırı modelidir.Bu özel gecede büyüleyici olmayı kim istemez ki?iç çamaşınızı belirlemeden önce gelinliğinizin hazır olması lazım.Örneğin omuzları açık gelinlik için teddie tipi askısız jartiyer badi kullanmanızı tavsiye ederim





Kabarık gelinlik seçiminde 3 örneğimiz








Ve gösterişli kabarık gelinlik seçerken en çok yapılan hatalardan birisi  gelin saçıdır.eğer saçınızda gelinlik gibi gösterişli olursa gelinliğin bütün özelliği gider.Bu tür gelinlik modelinde saçımızı mümkün olduğu kadar sade yapmalıyız.


Yine eteklerdeki detay mükemmel dokunuşlarla hareketlenen 2 gelinlik.













2013 Vera Wank gelinlik tasarımı.Gelinliğin kumaşıyla kolye  görüntüye sebep olması yaratıcı















Etek ve üst kısmının güzel uyumu olan bu gelinlik modeli tercihlerinizin arasına koymakta fayda var.















Yandaki model üst kısmı düz ve sade etek kısmı ise tavus kuşu görünümü verilerek zarif ama gösterişli şıklık yakalanmıştır.












Gösterişli olan bu model uzun duvağı ve etek boyuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder