17 Ocak 2013 Perşembe

Evde Kolay Yapabileceğimiz Desenli Oje

Bu teknik yeni uygulanan, tek renk oje seçiminden sıkılan bayanlar için harika bir tasarımdır..Desenli oje sürmek için eğitimi şart değildir.Biz akıllı Türk kadınları bununda yolunu zekamızla bulduk.


                                                                  1.TEKNİK
El işi kağıdımızla şablon hazırlayıp,alt tabanda sürdüğümüz ojenin üzerine yerleştirmektir.Şablonumuz kalp,yuvarlak üçgen  vb. olabilir. Alt tabana sürdüğümüz rengimiz kuruduktan sonra şablonumuzu tırnağımızın üzerine yerleştiriyoruz. Şablonumuzu tel toka yardımıyla boyuyoruz.











2.TEKNİK
 .Bu teknikte sadece ihtiyacımız BANT. İki renk ojeyi birleştirme tekniğidir.İster tuttuğunuz takımı,ister sevdiğiniz iki renkle kombin oluşturabilirsiniz. Burada önemli olan ilk sürdüğünüz renk oje kurumadan diğer ojenizi kullanmamak.Kuruyan ojemizin üzerine bantımızı yapıştırıyoruz.Bantın dışarıda kalan kısmına diğer rengimizi sürüyoruz.Ve böylece bant yardımıyla karışma veya şekil bozukluğunun önüne geçmiş oluyoruz.







VE SON OLARAK EYE LİNER FIRÇASI
Bu teknikte  kullanmadığımız yada biten eye liner fırçamız lazım olacaktır.İster şablon yardımıyla isten bantla olan tekniklerimizde sürme yardımında ek alternatif olarak düşünebilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder