23 Ocak 2013 Çarşamba

2013 Tesettürlü Sade Nişanlılık Modelleri


Evliliğe ilk adım atılan nişan törenleri için kıyafet seçimi çok önemlidir.Bayanlar nişan kıyafeti konusunda oldukça hassastır.Nişan törenleri gerek aile içinde olsun gerek salonda olsun kıyafet seçimi çok önemlidir.Bu mutlu gününüzde sevdiklerinize Kim güzel görünmek istemezki ?Yazımda size kıyafetleri yorumluyarak paylaşıcam.Önce aile içi nişan törenlerinde tesettürlü bayanların tercih ediceği modellere bakalım.


Gri renk elbise, tesettürlü bayanların yanında dekolte giyinmeyen kapalı bayanlarında tercihi olabilir.Sade şıklığı lame desenli taşlarla hareketlenen elbise ayakkabı konusunda da lame rengini kullanabilir hale dönüştürüyor.















Kırmızı siyah renk kombinin de oluşan elbise,bolero detayı da elbiseyi dahada güzelleştirmiş.Zaten sade şık olan bu elbise tek renk bolero seçimiyle başarılıdır.Ayakkabı seçiminde kırmızı veya siyah tercih edilebilir.
















Genelde nişan törenlerinde tercih edilen renk olan mor bu elbisede şıklıkla birleşmiştir.Üst kısmında siyah dantel detayı güzel düşünülmüş.Etek rengi düz mor tercih edilmesi morun asaletini bir kez daha göstermiştir.Ayakkabı rengi kesinlikle siyah tercih edilmelidir.











Sade nişan törenlerinde harika bir seçim olan bu elbise rengiyle dikkat çekiyor.Kemerdeki detayla hareketlenen elbise pelerin le hareketlenmiş







Şimdi sizin için seçtiğim sade  modelleri görelim.Elbise seçiminde dikkat edeceğimiz kadar ayakkabı seçiminde de aynı özeni vermekte fayda var.Ayrıca eşarp rengi kesinlikle tek renk veya elbisede bulunan ikinci renk olmalıdır.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder